Política de protecció de dades personals

Mitjançant aquesta política de protecció de dades, la societat Grup Editorial 62, S.L.U. t’informa de com recollim les teves dades en aquest web, com les protegim, com les utilitzem i les opcions que tens respecte a la recollida i utilització d’aquestes dades. Es considerarà que acceptes aquesta política de protecció de dades pel fet d’accedir i navegar per aquest web i, en cas de registrar-te, si fas clic al botó (“Enviar”) quan finalitzi el procés de registre en el nostre web. En cas de no estar d’acord amb aquesta política de protecció de dades personals, et preguem que no continuïs la navegació per aquest web.

La informació rebuda per Grup Editorial 62, S.L.U. serà incorporada en un fitxer titularitat de la mateixa i serà utilitzada en tot moment amb la deguda confidencialitat i secret, adoptant les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat de les teves dades i evitar-ne l’alteració, pèrdua o accés no autoritzat. Aquests deures de confidencialitat subsistiran fins i tot un cop finalitzada la relació establerta.

Grup Editorial 62, S.L.U. també t’informa que aquest web fa servir cookies que són petits fitxers de dades que es generen en el teu ordinador i desen informació sobre la data i hora de les visites d’aquest web així com de les teves dades de navegació per Internet. Grup Editorial 62, S.L.U. farà servir aquestes dades per analitzar els teus gustos i preferències així com per facilitar-te un millor servei. Igualment, si t’has registrat, guardarem el teu nom per tal que et recordem en sessions posteriors. Si no desitges instal•lar les cookies, pots bloquejar-les en el teu navegador o esborrar-les; en qualsevol cas, la teva experiència de navegació no es veurà afectada.

Què fem amb les teves dades personals?

Aquestes dades s’utilitzaran amb la finalitat d’informar-te per correu postal o a través del teu correu electrònic dels pròxims esdeveniments i productes de la col·lecció Escola de Princeses.

Si en qualsevol moment desitgéssim utilitzar les teves dades personals de manera diferent a l’especificada en aquest document, només ho farem si prèviament ens en dónes el teu consentiment.

Política de Grup Editorial 62, S.L.U. per als menors

Grup Editorial 62, S.L.U. anima i convida els pares i tutors a acompanyar els seus fills quan naveguin per Internet i a participar en les activitats interactives que ofereixen aquests webs. Els menors d’edat hauran de demanar permís als seus pares o tutors per a registrar-se, confirmar que tenen el permís per a registrar-se i facilitar una adreça de correu electrònic dels seus pares o tutors. Un cop rebuda l’anterior informació, Grup Editorial 62, S.L.U. enviarà un correu electrònic als pares o tutors del menor d’edat per informar-los de la sol·licitud de registre en aquest web, i depenent de l’edat i localització també demanarà que confirmin el seu consentiment per a registrar-se.

Com modificar o eliminar les teves dades personals?

Per accedir, modificar o eliminar les teves dades personals, només ens ho has de comunicar per escrit a la següent adreça postal Grup Editorial 62, S.L.U., Escola de Princeses, carrer Peu de la Creu, núm. 4, 08001 Barcelona) o a la de correu electrònic info@escoladeprinceses.cat.

Preguntes

Si tens qualsevol dubte respecte a l’ús de les teves dades personals, pots contactar amb nosaltres en les adreces esmentades en l’anterior paràgraf.

Modificació d’aquesta política de protecció de dades personals

Podem modificar aquesta política de protecció de dades personals en qualsevol moment, però en tot cas, publicarem l’ultima versió de la política de protecció de dades personals en aquest web i t’enviarem les noves condicions a l’adreça de correu electrònic que ens hagis facilitat.